Interieurontwerp

Laat mij je verrassen met een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook helemaal jij! 

Interieurontwerp

Laat mij je verrassen met een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook helemaal jij! 

Jouw interieur laten ontwerpen?

Als interieurontwerper is het mijn missie om van jouw huis een plek te maken waar je elke dag met een glimlach binnenstapt. Ik geloof in het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook een gevoel van kalmte en eenheid uitstralen.

Met mijn scherpe oog voor detail en mijn vermogen om me in te leven in jouw wereld, zorg ik ervoor dat het ontwerp dat ik voor je maak goed aansluit bij jouw unieke persoonlijkheid en levensstijl. Ik wil een omgeving creëren waarin je je helemaal op je gemak voelt, kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en waar elk element zorgvuldig is gekozen.

Of je nu een complete make-over van je interieur wilt of gewoon wat kleine aanpassingen nodig hebt, ik sta voor je klaar om jouw wensen te realiseren. Laat mij je verrassen met een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook helemaal jij!

Compleet interieuradvies

Je kunt bij mij terecht voor een compleet interieuradvies. Ik ga dan aan de slag met de indeling van de ruimte, de kleuren en materialen selecteren en de juiste meubels, accessoires en raambekleding uitkiezen. Alles met als doel om een harmonieus geheel te creëren waarin jij je helemaal thuis voelt en waar je elke dag van kunt genieten. Bij de kennismaking bespreken we al jouw wensen, zodat ik een offerte op maat kan maken.

Inspiratiegesprek aan huis of online:

Als je liever zelf aan de slag gaat met je interieur maar wel behoefte hebt aan professioneel advies, bied ik een inspiratiegesprek aan, zowel bij jou thuis als online. Tijdens een sessie aan huis kom ik met stalen en kleuren naar jou toe, waar we al jouw vragen en twijfels bespreken. Dit duurt ongeveer 2 uur. Voorafgaand aan de afspraak ontvang ik graag jouw vragen en foto’s van de ruimte, zodat ik me goed kan voorbereiden. Kosten: € 200,- euro.

Als alternatief kun je ook kiezen voor een online inspiratiegesprek, waarbij we via videocall brainstormen gedurende ongeveer 1 uur. Ook hierbij ontvang ik graag vooraf jouw vragen en foto’s. Kosten: € 85,- euro.

Wat je voorkeur ook heeft, ik ben er om je te helpen bij het realiseren van jouw interieur. Ik doe dat met veel plezier, zorg, aandacht en een scherp oog voor detail.

Neem contact op

Benieuwd wat de mogelijkheden van interieurontwerp voor jou zijn?

Achter en voor de schermen

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.